Reparatii cardane

Cautati un atelier pentru reparatii cardane?

Ati nimerit unde trebuia! Centrul de excelenta in reparatii cardane Cardan Expert ofera servicii de reparatii cardane, reconditionari cardane, service cardane precum si cardane la preturi mici.

Operatiunea de reparatii cardane se face prin inlocuirea totala a elementelor defecte cu piese originale. Cand operatiunea de reparatii cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza. Cardanele reparate beneficiaza de garantie fara limita de kilometri.

Termenul de executie este de maxim 48 de ore. Toate piesele au calitate OE avand siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta. Asiguram echilibrare dinamica dupa reparatie pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj.

In atelierele noastre se pot efectua reparatii caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.

Cu noi ramaneti in miscare

Serviciile noastre:

  • Reparatii cardane.
  • Echilibrari cardane.
  • Vanzari cardane.
  • Reparatii coloane volan.
  • Reconstructii cardane.

Reparatii cardane

Cardan Expert ofera servicii de reparatii cardane, reconditionari cardane, service cardane precum si cardane la preturi mici

Echilibrari cardane

In urma reparatiei cardanelor, acestea sunt echilibrate dinamic pentru o buna functionare in regim de rulare.

Vanzari cardane

Cardan Expert ofera clientilor sai din stoc si pe baza de comanda ferma cardane reconditionate, cardane noi, cardane executate la comanda.

Aveti nevoie de reparatii cardane?


Cateva motive pentru a ne alege...

Cardan Expert a aparut ca o alternativa accesibila ca si raport pret/calitate pentru utilizatorii de vehicule, in conditiile in care multe dintre firmele de profil practica uneori preturi nejustificat de mari. Datorita membrilor componenti ai echipei, membri cu zeci de ani de experienta in domeniul auto, cat si a colaboratorilor (care au o vasta experienta si multiple calificari in domeniul auto) si furnizorilor de piese si servicii, Cardan Expert doreste sa devina un brand de renume si sa satisfaca necesitatile cat mai multor clienti in ceea ce priveste solutiile de reparatii ale vehiculelor si preturile mici oferite pentru piesele de schimb achizitionate de la noi.
Cardan Expert ofera clientilor sai servicii de reparatii cardane, service cardane, reconditionari cardane, precum si cardane la cele mai accesibile preturi. La noi intotdeauna veti putea beneficia de respect, profesionalism, preturi mici si rapiditate in solutionarea problemelor, astfel incat sa fiti multumiti si sa ne recomandati si altor potentiali clienti.
Iin cazul in care ati fost cu vehiculul prin alte service-uri si nu ati reusit sa solutionati favorabil problemele tehnice aparute la sistemul de transmisie cardanica, va rugam sa ne abordati si sa discutam impreuna posibile solutii pentru asa-zisele defecte neelucidate.

... si pentru a ne recomanda mai departe

Experienta in reparatii cardane

Mecanica auto este un domeniu vast, care implica mai multe subdomenii: electrica, mecanica, mecanica fluidelor (hidraulica), pneumatica, si asa mai departe. Noi am ales un segment din tot ceea ce tine de lumea auto, segment pe care l-am perfectionat de-a lungul timpului investind in cunoastere, in personal calificat si in tehnologie. Toata lumea stie sa repare masini, insa nu toata lumea se pricepe sa repare corect un cardan. Pentru marile service-uri este simplu: Cardanul este defect, recomandam inlocuirea acestuia. De aici deriva costuri nejustificat de mari pe care nu toti clientii si le permit. Atunci intervenim noi si, ajutati de experienta dobandita in peste 15 ani de activitate, impreuna cu personalul nostru, identificam problemele tehnice aparute la sistemul de transmisie, gasim cea mai buna varianta tehnica pentru solutionare si servim clientul astfel incat acesta sa fie multumit si sa ne recomande mai departe.

De ce pasiune?

Pasiune pentru reparatii cardane? Da! Deoarece ne place ceea ce facem. Suntem creativi, suntem flexibili, fiecare proiect fiind diferit. Gasim intotdeauna solutii tehnice adecvate clientilor nostri.

Clientul multumit este cheia unui business

Orientarea spre client este o garanţie ştiinţifică solidă pentru succesul şi menţinerea unei întreprinderi pe piaţă.

Orientarea spre client înseamnă identificarea şi analiza continuă şi cuprinzătoare a aşteptărilor clienţilor,transpunerea acestora în realizarea produselor şi serviciilor,în modul de desfăşurare a interacţiunii cu clienţii,cu scopul dezvoltării şi menţinerii unor relaţii pe termen lung şi economic avantajoase cu clienţii.Orientarea spre clienţi are ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor, a aşteptărilor acestora şi nu construirea unui avantaj în raport de concurenţa de pe piaţă.

De aceea noi ne respectam clientii si incercam sa facem tot posibilul ca acestia sa ne recomande mai departe.

Furnizorii nostri de top