Reparatii coloane volan

Cel mai rapid serviciu de reparatii coloane volan auto! Maxim 30 minute!

Oferim servicii de reparatii coloane volan auto. Ne servim clientii din toata tara, la nevoie prin curier rapid. Oferim termenul maxim de executie: 30 minute!

In reparatia colanelor volan auto sunt utilizate piese de calitate superioara, provenienta Germania. Asiguram cele mai mici preturi din piata.

De regula, la marea majoritate a coloanelor volan, atat la autoturisme cat si la vehiculele mari (camioane, autobuze etc), defectul apare la crucea cardanica inferioara, unde se cupleaza coloana volan in caseta de directie.

Acest fenomen (joc in volan – volanul are cursa moarta, libera) apare adeseori fie din cauza virajelor fortate efectuate in spatii improprii (exemplu: roata este paralela si tangenta la o bordura inalta, se doreste urcarea rotii pe bordura si atunci se vireaza fortat, acest lucru ducand si la fortarea sistemului de servodirectie si la fortarea crucii cardanice inferioare de cuplaj in caseta de directie, fie vehiculul a fost folosit timp indelungat fara servodirectie sau cu sistemul de servodirectie defectuos, ceea ce a dus la acelasi fenomen de fortare a crucii inferioare de cuplaj in caseta de directie).

Alt caz de depreciere a crucii cardanice inferioare de cuplaj la caseta de directie ar fi pozitionarea acesteia, mai exact faptul ca aceasta cruciulita cardanica este pozitionata foarte aproape de sol, fiind neprotejata de umiditatea ploii, de praf, de criblura etc, factori ce duc la ruginirea si griparea crucii cardanice, lucru ce duce implicit la defectiuni in sistemul de servodirectie (pompa servo functioneaza in suprapresiune existand riscul de a se sparge orice element de etansare din aceasta sau din caseta de directie, ceea ce duce mai departe la pierderea lichidului servodirectie si automat la defectarea iminenta a pompei servodirectie – mai exact distrugerea capului hidraulic).

In service-ul nostru se poate asigura demontarea si montarea coloanei volan de pe  / pe vehicul, iar in atelierul nostru specializat se poate efectua interventia pentru reparatia coloanei volan in timp record: MAXIM 30 MINUTE.

Oferim atat seriozitatea noastra, cat si calitatea superioara a lucrarii, garantia lucrarii, timp record de executie si nu in ultimul rand cele mai competitive preturi pentru calitatea superioara a pieselor de schimb.

 

Cu noi ramaneti in miscare

Serviciile noastre:

  • Reparatii cardane.
  • Echilibrari cardane.
  • Vanzari cardane.
  • Reparatii coloane volan.
  • Reconstructii cardane.

Reparatii cardane

Cardan Expert ofera servicii de reparatii cardane, reconditionari cardane, service cardane precum si cardane la preturi mici

Echilibrari cardane

In urma reparatiei cardanelor, acestea sunt echilibrate dinamic pentru o buna functionare in regim de rulare.

Vanzari cardane

Cardan Expert ofera clientilor sai din stoc si pe baza de comanda ferma cardane reconditionate, cardane noi, cardane executate la comanda.

Aveti nevoie de reparatii cardane?


Cateva motive pentru a ne alege...

Cardan Expert a aparut ca o alternativa accesibila ca si raport pret/calitate pentru utilizatorii de vehicule, in conditiile in care multe dintre firmele de profil practica uneori preturi nejustificat de mari. Datorita membrilor componenti ai echipei, membri cu zeci de ani de experienta in domeniul auto, cat si a colaboratorilor (care au o vasta experienta si multiple calificari in domeniul auto) si furnizorilor de piese si servicii, Cardan Expert doreste sa devina un brand de renume si sa satisfaca necesitatile cat mai multor clienti in ceea ce priveste solutiile de reparatii ale vehiculelor si preturile mici oferite pentru piesele de schimb achizitionate de la noi.
Cardan Expert ofera clientilor sai servicii de reparatii cardane, service cardane, reconditionari cardane, precum si cardane la cele mai accesibile preturi. La noi intotdeauna veti putea beneficia de respect, profesionalism, preturi mici si rapiditate in solutionarea problemelor, astfel incat sa fiti multumiti si sa ne recomandati si altor potentiali clienti.
Iin cazul in care ati fost cu vehiculul prin alte service-uri si nu ati reusit sa solutionati favorabil problemele tehnice aparute la sistemul de transmisie cardanica, va rugam sa ne abordati si sa discutam impreuna posibile solutii pentru asa-zisele defecte neelucidate.

... si pentru a ne recomanda mai departe

Experienta in reparatii cardane

Mecanica auto este un domeniu vast, care implica mai multe subdomenii: electrica, mecanica, mecanica fluidelor (hidraulica), pneumatica, si asa mai departe. Noi am ales un segment din tot ceea ce tine de lumea auto, segment pe care l-am perfectionat de-a lungul timpului investind in cunoastere, in personal calificat si in tehnologie. Toata lumea stie sa repare masini, insa nu toata lumea se pricepe sa repare corect un cardan. Pentru marile service-uri este simplu: Cardanul este defect, recomandam inlocuirea acestuia. De aici deriva costuri nejustificat de mari pe care nu toti clientii si le permit. Atunci intervenim noi si, ajutati de experienta dobandita in peste 15 ani de activitate, impreuna cu personalul nostru, identificam problemele tehnice aparute la sistemul de transmisie, gasim cea mai buna varianta tehnica pentru solutionare si servim clientul astfel incat acesta sa fie multumit si sa ne recomande mai departe.

De ce pasiune?

Pasiune pentru reparatii cardane? Da! Deoarece ne place ceea ce facem. Suntem creativi, suntem flexibili, fiecare proiect fiind diferit. Gasim intotdeauna solutii tehnice adecvate clientilor nostri.

Clientul multumit este cheia unui business

Orientarea spre client este o garanţie ştiinţifică solidă pentru succesul şi menţinerea unei întreprinderi pe piaţă.

Orientarea spre client înseamnă identificarea şi analiza continuă şi cuprinzătoare a aşteptărilor clienţilor,transpunerea acestora în realizarea produselor şi serviciilor,în modul de desfăşurare a interacţiunii cu clienţii,cu scopul dezvoltării şi menţinerii unor relaţii pe termen lung şi economic avantajoase cu clienţii.Orientarea spre clienţi are ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor, a aşteptărilor acestora şi nu construirea unui avantaj în raport de concurenţa de pe piaţă.

De aceea noi ne respectam clientii si incercam sa facem tot posibilul ca acestia sa ne recomande mai departe.

Furnizorii nostri de top